canvas-20171201-WA0000 stremming rijbaan winschoterdiep foto Nancy Nonkes

Stremming rijbaan Winschoterdiep per direct opgehevenDe stremming van de rijbaan van het Winschoterdiep is per direct opgeheven. De werkzaamheden in de weg voor Enexis langs zijn uitgesteld in verband met het natte weer van de afgelopen week. Op deze plek zou tot aan de kerstdagen worden gewerkt aan de nieuwe riolering. Het is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden hier alsnog beginnen, maar dat gebeurt niet meer in 2017.

In de omgeving van het (Oude) Winschoterdiep zijn nog enkele veranderingen in de verkeerssituatie.

  • Vanaf vandaag is de H.L. Wichersstraat vanaf de westzijde weer toegankelijk voor bewoners. Dat is dus vanaf het ‘gouden’ fietstunneltje richting het Oude Winschoterdiep. Vanaf de andere kant is de straat nog niet bereikbaar. Doorgaand verkeer is hier nog niet mogelijk.
  • Het verkeer kan ook weer gebruik maken van de zuidelijke brug over het Oude Winschoterdiep. Hier wordt nog gewerkt aan de riolering die door het Oude Winschoterdiep loopt, maar de weg is niet meer afgezet voor verkeer.
  • Vanaf dinsdag 5 december tot en met 21 december is de fietsverbinding langs het Oude Winschoterdiep bij De Zaayer afgesloten. Fietsers kunnen gebruik maken van het ‘gouden’ fietstunneltje of van de rijbaan van het Winschoterdiep, voor Enexis langs.
opgeheven stremming rijbaan winschoterdiep v2
Veranderingen in de verkeerssituatie rond het (Oude) Winschoterdiep. De stremming bij De Zaayer is vanaf 5 december 2017.

Lees ook: