canvas-Header Komen en Gaan start

OOGTV brengt bereikbaarheid in beeld

John Brouwer5 februari 2015


De lokale tv-zender OOGTV komt vanaf dinsdag 10 februari met een nieuw tweewekelijks programma: ‘Komen & Gaan’. Hierin staat de bereikbaarheid van Groningen centraal. Na de uitzendingen zijn de reportages waarin Aanpak Ring Zuid voorkomt, ook te bekijken via deze website.

‘Komen & Gaan’ wordt gemaakt in samenwerking met Groningen Bereikbaar. Elke twee weken wordt ingezoomd op projecten die op stapel staan om de bereikbaarheid van Groningen te verbeteren. Op de andere dinsdagavonden zendt OOGTV ‘Achter de rooilijn’ uit, over de werkzaamheden aan de oostzijde van de Grote Markt.

In de eerste uitzending op dinsdag 10 februari is er onder andere aandacht voor het werk van Groningen Bereikbaar. Ook komen gedeputeerde Mark Boumans en wethouder Paul de Rook aan het woord. Verder zoomt de camera in op de recente aanpassingen aan de oostelijke ringweg.

De uitzendingen op OOGTV beginnen om 17.30 uur en worden doorlopend herhaald. ‘Komen en gaan’ duurt ongeveer tien minuten en komt na het OOG TV Nieuws en Herestraat Helemaal. Later in het jaar verhuist het programma naar de zondag. Digitale-tv-kijkers bij Ziggo vinden OOGTV op kanaal 40.

Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast de trailer


Lees ook: