canvas-Krant Groningen Bereikbaar NR. 5 december 2014

Krant Groningen Bereikbaar #5 met aandacht voor e-bike

Tessa Brink4 december 2014


Op woensdag 3 en donderdag 4 december is de vijfde editie van de krant van Groningen Bereikbaar verspreid in Groningen en omgeving. De krant besteedt onder andere aandacht aan de e-bike, die steeds populairder wordt onder forensen. De krant telt 20 pagina's en zit als bijlage bij het plaatselijke huis-aan-huisblad (Groninger Gezinsbode, Gezinsblad Assen, HS-krant, Roder Journaal en Midweek).

In de krant is ook aandacht voor Aanpak Ring Zuid. In een interview gaat Sieben Poel, Algemeen Directeur Rijkswaterstaat Noord-Nederland, in op de rol van Rijkswaterstaat bij de plannen en de samenwerking met de provincie en de gemeente Groningen. Ook Ton Swanenberg komt in de krant aan het woord. De nieuwe projectdirecteur van Aanpak Ring Zuid vertelt dat hij zijn 'stinkende best' gaat doen om de hinder tijdens de ombouw te beperken.

Online lezen

Heeft u de krant niet ontvangen? Lees dan de krant van Groningen Bereikbaar online.

Over Groningen Bereikbaar

Groningen Bereikbaar is een samenwerkingsorganisatie waarin noordelijke overheden samenwerken op het gebied van verkeer en bereikbaarheid. Deze organisatie stemt wegwerkzaamheden op elkaar af en informeert bewoners en bedrijven hierover. Ook adviseert ze reizigers over de beste routes.


Lees ook: