Bouwer met oranje veiligheidsvest en helm bij een viaduct

Intrillen damwandplanken verdiepte ligging

Van 22 november 2021 t/m 4 december 2021

Waar?

Ter hoogte van de Papiermolen en de Hereweg.

Wat?

Combinatie Herepoort werkt in november en december 2021 verder aan het intrillen van damwandplanken voor de bouwkuip van de verdiepte ligging. Eerst trillen we ter hoogte van de Papiermolen aan de noordkant van de bouwkuip een aantal damwandplanken opnieuw in. Nadat het verkeer op de Hereweg een stukje naar het westen is verplaatst, trillen we damwandplanken in aan de oostzijde van de Hereweg, aan de noordkant en de zuidkant van de bouwkuip.

Wanneer?

De damwandplanken bij de Papiermolen trillen we opnieuw in van dinsdag 23 november tot en met donderdag 25 november, van 07.00 uur tot 19.00 uur.

De damwandplanken aan de zuidkant van de bouwkuip naast de Hereweg trillen we in van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december. Dit doen we van 07.00 uur tot 19.00 uur.

De damwandplanken aan de noordkant van de bouwkuip naast de Hereweg trillen we in op zaterdag 27 november en zaterdag 4 december, tegen het viaduct van de zuidelijke ringweg aan. Ook dit doen we van 07.00 uur tot 19.00 uur. Zaterdag 11 december is een reservedag, voor het geval dat het intrillen uitloopt.

In het werkzaamhedenoverzicht hieronder zijn de werkzaamheden en planning te zien.

Hinder?

We realiseren ons dat het intrillen van damwandplanken hinder veroorzaakt op het gebied van geluid en trillingen. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Op de zaterdagen dat we de damwandplanken aan de noordkant van de bouwkuip naast de Hereweg intrillen, moeten we de rechter rijstrook van de ringweg vanaf Julianaplein richting Europaplein afsluiten voor verkeer. Het verkeer kan doorrijden over de linker rijstrook, maar de afrit Helpman is dan dus niet bereikbaar.

Werkzaamhedenoverzicht intrillen damwandplanken nov-dec 2021