Verbreden viaduct Laan Corpus den Hoorn

Van 1 februari 2021 t/m 31 juli 2021

Waar?

Het viaduct over de rotondes Laan Corpus den Hoorn.

Wat?

In 2020 is Combinatie Herepoort gestart met de voorbouw van de verbreding (het dek) van het viaduct over de Laan Corpus den Hoorn. Eerst hebben we het noordelijke dek gebouwd en daar bovenop bouwen we de verbreding voor het zuidelijke dek. We brengen palen aan in de grond in het midden van de rotondes. Daarnaast brengen we palen aan in de grond aan de west- en oostzijde van het viaduct (de landhoofden) om daarna de definitieve en tijdelijke damwanden aan te brengen zodat we hier veilig de grond kunnen afgraven. Op deze palen en de definitieve damwanden komt straks de verbreding van het viaduct te liggen.

Wanneer?

In de periode van 12 juli tot 3 augustus rijden we het noordelijke dek op zijn plek en hijsen we het zuidelijke dek op zijn plek. Tot die tijd voeren we bovenstaande werkzaamheden uit.

Hinder?

Tijdens deze werkzaamheden is het nodig om het verkeer af en toe te stremmen. Kijk voor het plannen van uw route op de slimme kaart van Groningen Bereikbaar: https://www.groningenbereikbaar.nl/actuele-verkeersinformatie

Laan corpus den hoorn 2021 fase 1