Bouwen nieuwe op- en afritten Stettinweg

Van 12 juli 2021 t/m 20 september 2021

Waar?

In en bij het aangelegde grondlichaam langs de zuidelijke ringweg ter hoogte van de Osloweg en Stettinweg.

Wat?

Het afbouwen van de nieuwe op- en afrit Stettinweg. Als de oude afrit Osloweg is verwijderd, kunnen de grondwerkzaamheden voor de nieuwe op- en afrit worden afgerond. Hierna: aanbrengen puinbanen, kabels en leidingen en asfalt. Inrichting wegen met markering en barriers.

Wanneer?

Sinds november 2020 is bedrijventerrein Eemspoort sneller en eenvoudiger te bereiken via de nieuwe op- en afrit bij de Kieler Bocht. Ook bedrijventerrein Driebond krijgt een dergelijke op- en afrit van de zuidelijke ringweg ter hoogte van de Stettinweg. Dit betekent dat de huidige afrit Osloweg definitief afgesloten wordt op 12 juli om 06.00 uur. Komende zome wordt de nieuwe op- en afrit bij de Stettinweg gebouwd. De nieuwe afrit gaat op 23 augustus om 06.00 uur open voor verkeer. De nieuwe oprit gaat open als de werkzaamheden aan het viaduct bij de Gotenburgweg zijn afgerond. Naar verwachting kan de nieuwe oprit open op 20 september.

Hinder?

De werkzaamheden geven hinder op het gebied van geluid, trillingen, nachtwerk en verkeer.

Voor het afbouwen van de aansluiting op de Osloweg en Stettinweg, is het nodig de kruising opnieuw in te richten. De kruising Stettinweg/Osloweg is afgesloten voor alle verkeer van 12 juli 07.00 uur tot 2 augustus 06.00 uur en van 19 augustus 06.00 uur tot 20 augustus 20.00 uur. Bedrijven blijven bereikbaar.

Meer informatie over de verkeershinder in de periode van 12 juli tot 23 augustus.

Werkgebied zomerstremming 2021
Werkgebied zomerstremming 2021