julianaplein

Werkzaamheden Brailleweg en Julianabrug

Van 7 september 2023 t/m 18 september 2023

Waar?

Brailleweg en Julianabrug.

Wat?

Asfalteringswerkzaamheden bij de Brailleweg (ter hoogte van de nieuwe brug) en het plaatsen van een tijdelijk verkeerslicht. Het verkeer rijdt dan over één rijstrook, dat is nodig om ruimte te maken voor het leggen van de liggers van de nieuwe Julianabrug. Vervolgens plaatsen we de liggers (de liggende delen van de brug waar later het verkeer over rijdt) van de nieuwe Julianabrug.

Wanneer?

Op 1 september zijn er asfalteringswerkzaamheden bij de Brailleweg ter hoogte van de nieuwe brug voor het aanleggen van een tijdelijke rijstrook. In de nacht van 5 op 6 september plaatsen we een tijdelijk verkeerslicht op de Brailleweg.

Vanaf 7 september plaatsen we de liggers. Deze werkzaamheden duren tot 18 september. In de nacht van 22 op 23 september halen we het tijdelijke verkeerslicht weer weg.

Hinder?

Het plaatsen van de tijdelijke verkeerslichten en het leggen van de liggers geeft hinder op het gebied van vrachtwagens, machines en geluid van metaal op metaal. Daarnaast zullen we het werkvak verlichten met bouwlampen.