Laan van de Vrede oostzijde berm ringweg inzoom

Bermen aanbrengen Laan van de Vrede oostzijde

Van 19 februari 2024 t/m 13 mei 2024

Waar?

Aan de Laan van de Vrede oostzijde, tussen de Paterswoldseweg en de Hoornsedijk.

Wat?

We richten de weg definitief in en we gaan de bermen van de zuidelijke ringweg afmaken.

Wanneer?

Vanaf maandag 19 februari (8.00 uur) tot maandag 13 mei (9.00 uur).

Hinder?

Omwonenden

Tijdens deze werkzaamheden kunt u overlast verwachten, zoals trillingen en geluid van machines. Voor de bermen hebben we een grote hoeveelheid grond nodig. De grond wordt met meerdere vrachtwagens aangevoerd en dan met kranen op de juiste plek aangebracht.

Om de veiligheid tijdens deze werkzaamheden te waarborgen, sluiten wij een deel van de Laan van de Vrede af voor alle verkeer (zie het rode vlak op de afbeelding). Het voetpad en de woningen langs de Laan van de Vrede blijven bereikbaar. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, wordt de Laan van de Vrede weer opengesteld.

20240208 laan van de vrede

Verkeer

De fietsonderdoorgang bij Gyas (onder de Julianabrug) richting het Hoornsediep blijft tot 18 maart 08:00 uur toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Je wordt tijdens deze periode omgeleid via de blauwe route op de afbeelding.

Vanaf 18 maart 08:00 uur tot 13 mei 09:00 uur sluiten we de onderdoorgang voor werkzaamheden aan de brug. Fietsers moeten dan de Muntinglaan gebruiken om naar het Hoornsediep of de Brailleweg te fietsen.

Zie ook de bewonersbrief in onze bibliotheek, deelgebied Julianaplein.