Aanleg afrit A28 naar Brailleweg (deels in de nacht)

Aanleg afrit A28 naar Brailleweg (deels in de nacht)

Van 11 juni 2021 t/m 15 november 2021

Waar?

Langs de A28, ter hoogte van de Multatulistraat en de Van Eedenstraat.

Wat?

De aanleg van de afrit vanaf de A28 naar de Brailleweg. Na 22 augustus wordt de grond afgegraven bij de Brailleweg om de afrit op de juiste hoogte te brengen. Vervolgens worden er rioleringswerkzaamheden uitgevoerd en kan de afrit geasfalteerd worden. Tot eind maart 2022 werken we ook verder aan het viaduct waar de afrit overheen komt te liggen. Om de bouw van het viaduct buiten het verkeer te kunnen bouwen leggen we eerst een tijdelijke afrit aan. Deze tijdelijke weg nemen we medio november in gebruik. Zie onderstaande tabel voor een overzicht van de werkzaamheden

Wanneer?

Tot november 2021.

Hinder?

Het intrillen en verwijderen van de damwanden doen we overdag. Desondanks verwachten we dat vooral deze werkzaamheden voor overlast zullen zorgen. Zie onderstaande tabel voor een overzicht van de werkzaamheden die de komende periode hinder geven.

  • De Brailleweg is nog afgesloten tot maandag 23 augustus 06.00 uur. Hierna is de Brailleweg voor alle verkeer weer open.
  • De bocht bij de Van Eedenstraat is afgesloten voor verkeer van maandag 30 augustus 07.00 uur tot dinsdag 31 augustus 16.00 uur. Woningen blijven bereikbaar.
Werkzaamhedenoverzicht Brailleweg
Werkzaamhedenoverzicht Brailleweg
kaartje-brailleweg-aug2021
Werklocaties Brailleweg augustus en september 2021