20201216 viaduct paterswoldseweg - foto Hanna van der Leest ARZ bijgesneden.jpeg

Slopen deel viaduct Paterswoldseweg (deels in de nacht)

Van 18 januari 2021 t/m 28 maart 2021

Waar?

Het bestaande viaduct over de Paterswoldseweg.

Wat?

Het slopen en voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van het noordelijk deel van het viaduct over de Paterswoldseweg. Meer informatie leest u in de bewonersbrief.

Wanneer?

Vanwege het winterse weer en de omvang van de werkzaamheden lopen de sloopwerkzaamheden met een week uit. De verwachting is deze 26 februari 2021 af te ronden.
Vanaf maandag 8 maart 2021 starten voorbereidende werkzaamheden voor het nieuw te bouwen viaduct. Kijk voor een overzicht van de werkzaamheden en periodes in onderstaande tabel.

Hinder?

In onderstaande tabel staan de werkzaamheden die hinder kunnen veroorzaken op het gebied van nacht- en weekendwerk, geluid en verkeer. Overige werkzaamheden voeren we uit tussen 07.00 uur en 19.00 uur.|
Voor bepaalde werkzaamheden is het nodig om van vrijdag 19 maart 22.00 uur t/m maandag 22 maart 06.00 uur de Paterswoldseweg en de zuidelijke ringweg op enkele momenten (deels) af te sluiten. Het verkeer wordt omgeleid. Auto- en busverkeer kan omrijden via de Parkweg – Brailleweg – Vondellaan – Van Iddekingeweg en Overwinningsplein. Fietsers worden omgeleid via de Muntinglaan – fietspad Hoornsediep en Laan van de Vrede. Ook is de onderdoorgang bij het Vrijheidsplein dat weekend open voor fietsers.

Werkzaamhedentabel viaduct Paterswoldseweg cluster Julianaplein aangepast 1901202021

Werkzaamheden Paterswoldseweg Muntinglaan cluster Julianaplein feb2021