Ring Zuid Groningen (26).JPG

Sloopwerkzaamheden op de N7 ter hoogte van de Verlengde Meeuwerderweg (deels in de nacht)

Van 3 december 2018 t/m 21 december 2018

Waar?

Op de N7 ter hoogte van de Verlengde Meeuwerderweg.

Wat?

Combinatie Herepoort gaat een deel van een betonnen doosconstructie onder de zuidelijke ringweg slopen. Het sloopwerk gebeurt overdag, het afvoeren van puin gebeurt in de nachten.

Wanneer?

Van 3 december tot en met 21 december 2018. Update: het echte sloopwerk begint in de week van 10 december. Deze week gaat het om voorbereidende werkzaamheden.

Hinder?

De sloopwerkzaamheden voeren we overdag uit tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Dit levert geluidshinder op. Wie daarmee gebaat is, kan gratis een setje oordoppen afhalen in het Paviljoen Ring Zuid (Muntinglaan 2).
Het afvoeren van puin doen we in de nacht, omdat het werkvak overdag niet bereikbaar is voor werkverkeer. Hoewel deze nachtelijke werkzaamheden achter de geluidsschermen plaatsvinden, kunnen ze wel enige geluidshinder opleveren. Het afvoeren van puin gebeurt niet iedere nacht. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid puin die we overdag produceren. De data van de nachtelijke werkzaamheden zetten we hieronder, zodra ze bekend zijn. Dat is ongeveer één dag van tevoren. Ook vermelden we de data op een poster op de informatiekeet die bij de werkzaamheden staat (hoek Verl. Meeuwerderweg-H.L. Wichersstraat).
In de nacht is er één rijstrook richting Hoogezand afgesloten, zodat het werkverkeer veilig in- en uit het werkvak kan rijden.

In de nacht van woensdag 19 december en donderdag 20 december gaat Combinatie Herepoort materialen afvoeren.

Werkvak slopen betonnen doosconstructie