damwandplanken.jpg

Intrillen damwandplanken: tussenwanden Kempkensberg

Van 11 november 2019 t/m 29 november 2019

Waar?

De bouwkuip van de verdiepte ligging komt langs de zuidelijke ringweg te liggen tussen het Julianaplein en de afrit Europaweg. Zie voor de exacte locaties en de actuele werkzaamheden de pagina Damwand.

Wat?

Combinatie Herepoort gaat damwandplanken intrillen voor twee tussenwanden ter hoogte van de Kempkensberg. De damwandplanken worden ingetrild voor de aanleg van de bouwkuip van de verdiepte ligging. Kijk voor de exacte locaties van de tussenwanden op onderstaande kaart.

Wanneer?

Van maandag 11 november tot vrijdag 29 november. We werken op doordeweekse dagen tussen 07.00 uur tot 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op de pagina Damwand.

Hinder?

Het intrillen van damwandplanken zorgt voor overlast in de omgeving in de vorm van geluid en trillingen. Het daadwerkelijke intrillen van de damwandplanken doen we in deze periode op vijf dagen. De overige dagen zijn nodig voor laswerkzaamheden. Vragen, klachten of zorgen over intrillen damwandplanken? Neem contact op met het Loket Damwand.

planning nov 2019-2
Op deze kaart is te zien op welke plekken er nog damwandplanken ingetrild moeten worden. Zodra we werkzaamheden inplannen, informeren wij de omwonenden en de bedrijven in de omgeving hierover. Deze kaart wordt dan geactualiseerd.