fietspad julianaweg.jpg

Glasvezelkabel omleggen A28 Julianaweg (deels in de nacht)

Van 17 september 2018 t/m 7 oktober 2018

Waar?

Fietspad langs Noord-Willemskanaal-oostzijde (Julianaweg).

Wat?

Combinatie Herepoort gaat de glasvezelkabel omleggen (verplaatsen) die momenteel in de westelijke berm van de A28 ligt. Dit is noodzakelijk in verband met de toekomstige werkzaamheden aan de A28. De glasvezelkabel wordt tijdelijk naast het fietspad langs het Noord-Willemskanaal (Julianaweg) ingegraven.

Combinatie Herepoort start bij de Brailleweg en werkt via het fietspad Julianaweg tot aan de Ketwich Verschuurlaan.

Wanneer?

Vanaf maandag 17 september tot en met 7 oktober. De werkzaamheden worden grotendeels overdag uitgevoerd tussen 07.00 uur en 19.00 uur.
Daarnaast werken we in de nachten van 21 t/m 24 september van 19.00 tot 6.00 uur bij de kruising van het fietspad en de Van Iddekingebrug. De gemeente voert in deze nachten onderhoud uit aan de Van Iddekingebrug. We koppelen hier onze werkzaamheden aan, om de hinder te bekorten.

Hinder?

Het fietspad vanaf de Brailleweg tot aan de Van Iddekingeweg (rood in de afbeelding hieronder) is volledig afgesloten van 17 t/m 21 september.
Het fietspad vanaf de Van Iddekingeweg tot aan de Van Ketwich Verschuurlaan (oranje) is dicht van 24 t/m 28 september. De bewoners van de woonboten kunnen er nog wel langs. De percelen/schuurtjes zijn in deze periode minder goed bereikbaar.
De parkeerplaatsen bij de Van Iddekingebrug (blauw) zijn niet beschikbaar van 24 t/m 28 september.
De nachtelijke werkzaamheden kunnen enige geluidshinder veroorzaken.
Bij de werkzaamheden wordt de bestrating tijdelijk verwijderd. Daar waar nodig snoeien we de begroeiing om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Dit voeren we uit onder begeleiding van een boomdeskundige. De bestrating wordt na de werkzaamheden weer hersteld.
Klik op de afbeelding voor een vergroting.

20180914 plattegrond glasvezelkabel plus afsluitingen
Geel: locatie werkzaamheden. Rood: fietspad Brailleweg-Van Iddekingeweg. Rood: fietspad Van Iddekingeweg-Van Ketwich Verschuurlaan. Blauw: parkeerplaatsen Van Iddekingebrug.