20240213 informatiebijeenkomst header_193744

Geen livestream informatiebijeenkomsten Operatie Ring ZuidHet lukt ons helaas niet om een livestream te maken van de informatiebijeenkomsten deze week over de gevolgen voor de zuidelijke stadswijken van Operatie Ring Zuid. Maandag zullen we een link op deze website plaatsen van een opgenomen presentatie. Excuses aan de mensen die gisteravond tevergeefs op de livestream hebben gewacht.

Deze week houden we in ons informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid drie informatiebijeenkomsten over de verkeersmaatregelen die we nemen in de zuidelijke stadswijken. Dinsdag lag het accent op de Oosterpoortwijk, de Herewegbuurt en De Linie. Woensdag (vandaag) staat Helpman centraal. Donderdag gaat het over de Rivierenbuurt en De Wijert.

In de uitnodigingsbrief stond dat we voor iedereen die niet kon komen, via de website een livestream van de bijeenkomst zouden aanbieden. Dit gaat dus niet door. Maandag plaatsen we een link naar een presentatie die we donderdag opnemen.

Tot de start van de operatie (22 maart) zijn we nog op veel plekken aanwezig om informatie te geven, vragen te beantwoorden en naar zorgen te luisteren. Meer informatie hierover volgt.


Lees ook: