20231116 webcam oostelijke in en uitgang VDL header

Nieuwe webcam bij oostelijke in- en uitgang verdiepte ligging

John16 november 2023Zuiderplantsoen


Onze trouwe webcamkijkers hebben het al gezien. Vanaf vandaag hebben we een nieuwe webcam, gericht op de oostelijke in- en uitgang van de verdiepte ligging. Deze webcam komt in de plaats van de webcam die gericht was op de werkzaamheden ter hoogte van De Frontier.

De oostelijke in- en uitgang van de verdiepte ligging bevindt zich bij het Europaplein. Hier rijdt het verkeer in de toekomst vanuit het oosten de verdiepte ligging in. Op dit moment zijn we bezig met het afronden van de in- en uitgang. Vanaf maart 2024 gaan we deze in- en uitgang aansluiten op de bestaande ringweg.

Veel te zien

Op de webcam is veel te zien. Voor in beeld is de zuidelijke ringweg zichtbaar, met het verkeer in beide richtingen. Daarachter ligt de bouwplaats van de verdiepte ligging. Hierin is ook de bouwroute te zien voor het bouwverkeer dat de verdiepte ligging inrijdt. Op de achtergrond is onder andere het bedrijventerrein Europapark te zien en het kantoor van DUO/Belastingdienst.

De webcam staat op het gebouw van TKP Pensioen. Omdat de camera achter glas staat, is in de reflectie soms het verkeer op de Europaweg te zien.

Webcams

Op onze pagina Webcams kun je ook meekijken met de bouw van het Vrijheidsplein, het Julianaplein, het Europaplein en de verdiepte ligging ter hoogte van de Kempkensberg. De pagina met de webcams trekt vanaf het begin veel trouwe bezoekers.


Lees ook: