20220820_JvK_Skeeleren_ringweg_s21_LowRes

Kom je skeeleren op de zuidelijke ringweg?

Sanne17 augustus 2023Oost


Op 26 augustus gaan we weer skeeleren op de zuidelijke ringweg! De zuidelijke ringweg tussen de Europaweg en knooppunt Euvelgunne is in beide richtingen zeven weken afgesloten. Hier wordt de ringweg verbreed en opnieuw ingericht. Op een deel van de weg ligt nieuw asfalt en wordt in het weekend van 26 augustus niet gewerkt. Een perfect moment om dit deel van de weg open te stellen voor publiek.

Het skeelerevenement is bedoeld voor jong en oud, van geoefende rijder tot beginner, iedereen is welkom. Je kan vrij skeeleren, maar je kunt ook les krijgen hoe je moet remmen en bochten moet nemen. Krijg je tijdens het skeeleren dorst en/of trek? Geen zorgen, de Keet van Cees staat klaar met drinken en een versnapering.

20220820_JvK_Skeeleren_ringweg_s22_LowRes
Skeelerevenement 2022

Er kunnen maximaal 40 mensen per tijdslot deelnemen aan het skeelerevenement (inclusief begeleiders). Deelnemers die zich hebben aangemeld, krijgen per mail meer informatie. Het is buiten dit evenement niet toegestaan om zelf op de weg te gaan skeeleren.

LET OP: bij slecht weer gaat het evenement niet door. Skeeleren in de regen is natuurlijk geen goed idee.

20220820_JvK_Skeeleren_ringweg_s24_LowRes
Skeelevenement 2022

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Aanpak Ring Zuid. Daarom is voor deelnemers het dragen van een helm (dit mag ook een fietshelm of wintersporthelm zijn) en polsbescherming verplicht. Neem deze spullen zelf mee!

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. Alle beschikbare plekken zijn volgeboekt.


Lees ook: