221023 Asfaltwerkzaamheden tussen knooppunt Euvelgunne en Westerbroek Raymond Bos Beeldnummer 07591

A7: Rijstrook minder tussen Westerbroek en knooppunt Euvelgunne in beide richtingen

Marloes22 augustus 2023Oost


Vanaf woensdag 23 augustus 06.00 uur tot vrijdag 25 augustus 17.00 is er op de N7 tussen Westerbroek en knooppunt Euvelgunne één rijstrook beschikbaar in beide richtingen. Ook is het deel tussen Kielerbocht tot Euvelgunne op de zuidelijke ringweg dicht.

RIJSTROOKAFSLUITING N7 EUVELGUNNE-WESTERBROEK

Tussen Westenbroek en Euvelgunne is er één rijstrook minder beschikbaar omdat we de camera- en beveiligingssystemen gaan testen op de N7. Denk hierbij aan de matrixborden die in de gehele breedte over de weg hangen. Met deze borden worden weggebruikers gewaarschuwd voor gevaar. Er blijft één rijstrook open in beide richtingen. Dit kan mogelijk tot vertragingen leiden. De op- en afritten langs de N7 blijven beschikbaar.

RING ZUID TUSSEN EUROPAWEG EN EUVELGUNNE VOLLEDIG DICHT

Vanaf woensdag is ook het deel tussen Kielerbocht en Euvelgunne op de zuidelijke ringweg dicht. Ring Zuid was al voor een groot deel dicht, maar is nu volledig dicht in beide richtingen. Ook dit heeft te maken met het testen van de techniek. Na de werkzaamheden tot 25 augustus 17.00 uur gaat het deel tussen Kielerbocht en Euvelgunne weer open. De rest van de zuidelijke ringweg blijft nog dicht tot en met 31 augustus. 

Rijstroken dicht tussen euvelgunne en westenbroek n7
Rood: wegafsluitingen, paars: één rijstrook dicht in beide richtingen

Lees ook: