20230613 foto-expositie RWS 225 jaar header - foto Aanpak Ring Zuid

Foto-expositie ‘Rijkswaterstaat 225 jaar’ in Paviljoen

John13 juni 2023


Op de Dag van de Bouw op 17 juni is in Paviljoen Ring Zuid de foto-expositie ‘Rijkswaterstaat 225 jaar’ te zien. De expositie geeft een beeld van hoe Rijkswaterstaat in het verleden, het heden en in de toekomst zich heeft ingezet voor een veilig, bereikbaar en leefbaar Nederland.

Sinds 1798 is ons land onherkenbaar veranderd. Samen met partners bouwde Rijkswaterstaat wereldwonderen en één van de veiligste rivierdelta’s ter wereld. We realiseerden een wijdvertakt wegennetwerk en zetten ons in voor een duurzame leefomgeving. Maar we zijn nooit klaar. Ons werk is om vooruit te kijken. Uitdagingen als klimaatverandering, mobiliteits- en milieuvraagstukken vragen om nieuwe oplossingen. We moeten ons rijkswegennet en ons vaarwegennet klaar maken voor de toekomst.

Foto-expositie

Om te vieren dat Rijkswaterstaat 225 jaar bestaat, is een foto-expositie samengesteld. Een jaar lang trekt deze expositie als een estafette door het land. We kijken terug én vooruit. En we delen mooie verhalen uit onze rijke geschiedenis.

Paviljoen

De foto-expositie Rijksweaterstaat 225 jaar is vanaf nu tot en met zaterdag 17 juni te zien in Paviljoen Ring Zuid, Muntinglaan 2. Het Paviljoen is op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag 17 juni is het Dag van de Bouw en is het Paviljoen van 10.00 tot 16.00 uur.


Lees ook: