20230207 Vondellaan header - foto Aanpak Ring Zuid

Expertavond geeft antwoord op je vragen over de routes in De Wijert deze zomer

John30 juni 2023Julianaplein


Woon je in De Wijert en wil je weten wat de zomerwerkzaamheden van 2023 betekenen voor de routes in jouw wijk? Niet alleen voor de auto, maar ook voor fietsers en voetgangers? Kom dan naar de Expertavond zomerwerkzaamheden op donderdag 6 juli in MFC De Wijert aan de P.C. Hooftlaan 1. Experts van Aanpak Ring Zuid en Combinatie Herepoort geven antwoord op al je vragen.

Deze zomer zijn er veel wegwerkzaamheden in en om Groningen. Zo gaan we aan de slag bij de A28, op de westelijke ringweg en bij de zuidelijke ringweg. Maar ook in De Wijert zelf, op de Vondellaan bijvoorbeeld. Bij deze werkzaamheden horen ook wegafsluitingen. Soms hoeven we alleen rijstroken af te sluiten, maar soms is het nodig de hele weg dicht te doen. Dit heeft gevolgen voor hoe jij lopend, op de fiets of met de auto de wijk in en uit komt en waar je verder in de stad wel en niet langs kunt. Heb je hier vragen over, kom dan even langs. Een bijeenkomst werkt hierbij beter dan een website. Wij zijn aanwezig met meerdere experts, zodat we als het goed is alle vragen kunnen beantwoorden. En zo niet, dan zoeken we het voor je uit.

Loop even langs

De bijeenkomst is dus donderdag 6 juli in MFC De Wijert aan de P.C. Hooftlaan. Je kunt tussen 17.00 en 20.00 uur binnenlopen. Je hoeft je niet aan te melden. Tot donderdag!

1

2


Lees ook: