20230405 Werkzaamheden bypass 2019 _ Foto ID_-13233 - Raymond Bos

Handige kaart voor afsluitingen autoverkeer in stad Groningen op ‘Wat is dicht?’

John5 april 2023


De vele werkzaamheden in de stad Groningen zorgen ervoor dat veel wegen tijdelijk afgesloten zijn. Om de automobilist meer overzicht te geven, brengen Aanpak Ring Zuid en Groningen Bereikbaar vanaf vandaag de kaart ‘Wat is dicht?’ Op deze handige kaart kun je snel zien waar je met de auto niet langs kunt. De kaart heeft een vaste plek op de websites van Aanpak Ring Zuid en Groningen Bereikbaar. Check deze kaart voor je vertrekt!

Werkzaamheden Aanpak Ring Zuid - 21 - 24 april

De kaart op onze pagina aanpakringzuid.nl/watisdicht en bij Groningen Bereikbaar is handig en simpel. Met rode lijntjes zijn de wegen aangegeven die op dit moment dicht zijn. Op de kaart zie je ook tot hoelang dat zo is.

Onder de kaart vind je dezelfde informatie terug in een tabel. Op onze site zie je ook of de afsluiting te maken heeft met Aanpak Ring Zuid of met een ander project in de stad.

Wil je meer weten over een afsluiting, klik dan op de link die je in de tabel vindt. Je komt dan uit bij een artikel van Aanpak Ring Zuid of Groningen Bereikbaar met meer informatie.

Wanneer er een nieuwe afsluiting is, wordt de kaart vervangen. De eerstvolgende nieuwe kaarten staan al klaar.

Fiets

Ga je liever op de fiets? Bekijk dan de kaart van Groningen Bereikbaar met de actuele fietsafsluitingen.


Lees ook: