20230210 reuzenrad aan de ring header - foto Aanpak Ring Zuid - IMG_9948

Reuzenrad aan de Ring brengt ruim 25.000 euro op voor Beatrix Kinderziekenhuis

John16 februari 2023


Reuzenrad aan de Ring heeft 25.792 euro opgeleverd voor het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. Dit eindbedrag is het totaal van de verkochte tickets en de vrijwillige donaties. We bedanken iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.

20230210 opbrengst reuzenrad

Het reuzenrad stond de laatste dagen van vorig jaar opgesteld op het bouwterrein aan de Brailleweg. Bezoekers konden voor 2 euro een rondje maken. Zo hadden ze goed zicht op de bouwwerkzaamheden bij het Julianaplein én uitzicht op de stad. Dat laatste viel af en toe wat tegen door de slechte weersomstandigheden, met mist en regen. Ook moest het reuzenrad korte tijd worden stilgelegd vanwege de harde wind. Omwonenden van de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg hadden een vrijkaartje ontvangen. Ook klanten van de Voedselbank, stichting Lutje Geluk en enkele scholen kregen een vrijkaart aangeboden.

We bedanken Groningen Bereikbaar en Gastvrij Groningen voor hun inzet en bijdrage.

Ziekenhuis als 'thuis'

Beatrix Kinderziekenhuis is blij met de gift. Niet voor iedereen is het namelijk vanzelfsprekend om ’s ochtends gezond op te staan, of de kinderen naar school te brengen, of met vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen. De kinderen die in het Beatrix Kinderziekenhuis komen, weten daar alles van. Net als hun ouders. Het Beatrix Kinderziekenhuis kan wel wat hulp en bijdragen gebruiken om het verblijf van zowel kinderen als ouders zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan zelfs een ziekenhuis af en toe als ‘thuis’ voelen. Later dit jaarlaat het kinderziekenhuis weten waaraan de opbrengst van Reuzenrad aan de Ring wordt besteed.

Sponsoren

De actie Reuzenrad aan de Ring werd financieel mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Boels
Brunink Group
4 People
Or-Quest
Kandt BV
Joosten Kunststoffen
Visser Assen
DBG Bouw- en reststoffen
Krachtvisie
Henk van Tongeren Water & Techniek
Roelofs
Entjes
Drenth Groep
Max-Bögl
Kon. Sjouke Dijkstra
MUG Ingenieursbureau
Sterk
Haitsma
Eendracht Groep
BCS
Pouw
Oosterhof Holman
Züblin
Bos Recycling
NBC
Yspeert
Betonboor Bleeker
Noordenveld verreiker
Aelbers Personeelsdiensten
Vlasman
Doka
Gjaltema


Lees ook: