Ticketverkoop Reuzenrad aan de Ring gestart

John16 december 2022


Vanaf vandaag is het mogelijk online tickets te bestellen voor Reuzenrad aan de Ring. Voor 2 euro per persoon kun je een rondje meedraaien in het grote reuzenrad dat bij het Julianaplein komt te staan. Je hebt hierin een uniek uitzicht op de werkzaamheden en natuurlijk op de stad Groningen. De opbrengst is bestemd voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Bestel je tickets hier

Openingstijden

Het reuzenrad start op donderdag 22 december om 11.00 uur en draait voor het laatst op zaterdag 31 december om 17.00 uur. Het reuzenrad is elke dag geopend van 11.00 tot 21.00 uur behalve op eerste kerstdag en oudejaarsdag. Het reuzenrad is dan van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Let op: er is geen verkoop aan de kassa. Je koopt je tickets online.

Bereikbaarheid

Het reuzenrad staat langs de Brailleweg, bij het Noord-Willemskanaal, ongeveer ter hoogte van de Muntingbrug. Deze locatie is goed bereikbaar met het OV, op de fiets of lopend. Er zijn geen parkeerplekken beschikbaar. Check voor je bezoek aan het reuzenrad www.groningenbereikbaar.nl voor de actuele werkzaamheden.

Vrijkaarten

Omwonenden die veel overlast hebben gehad van onze werkzaamheden, hebben een vrijkaart gekregen. Heb je een vrijkaart? Dan moet je die eerst nog omzetten in Tickets. Gebruik hiervoor de link hierboven en bestel de tickets die je wilt. Daarna kun je de kortingscode invullen die je hebt ontvangen.

Beatrix Kinderziekenhuis

De opbrengst van de tickets gaat naar het Beatrix Kinderziekenhuis. Niet voor alle kinderen is het vanzelfsprekend om ’s ochtends gezond op te staan of met vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen. De kinderen die in het Beatrix Kinderziekenhuis komen, weten daar alles van. Net als hun ouders. Het Beatrix Kinderziekenhuis kan wel wat hulp en bijdragen gebruiken om het verblijf van zowel kinderen als ouders zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan zelfs een ziekenhuis af en toe als ‘thuis’ voelen.

Doneren

Je kunt ook zelf een bedrag aan het Beatrix Kinderziekenhuis doneren. Dat kan ook via Tikkie.


Lees ook: