20211122 nachtwerk LR - Europaplein 4-0 systeem zuidkant header - - Beeldnummer - 324-4

Nachtwerk tussen Corpus den Hoorn en Hoogkerk

John13 mei 2022West


Tussen Hoogkerk en Corpus den Hoorn gaan we de komende tijd aan de noordzijde van de zuidelijke ringweg aan de slag. We werken hier aan de verbreding van de weg. Ook leggen we een bouwweg aan vanaf de ringweg naar de Rozenburglaan. De komende week is hiervoor in vier nachten de N7 dicht tussen afrit 36 (Groningen-West) en oprit 35 (Hoogkerk).

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van nieuwe riolering, het verbreden van de weg, het verwijderen en opnieuw leggen van asfalt, het plaatsen van geleiderails, lichtmasten, portalen en borden en het afwerken de buitenberm. Ter hoogte van het kantoor van RDW komt een bouwweg van de ringweg naar de Rozenburglaan. Deze is bedoeld voor het bouwverkeer.

Nachtwerk

We werken hier komende week op maandag- tot en met donderdagnacht, steeds van 22.00 uur tot 06.00 uur. De nachtelijke werkzaamheden kunnen hinder veroorzaken in de directe omgeving. In de nachten van 18 en 19 mei gaan we asfalt frezen (slopen) bij ter hoogte van het RDW-kantoor en bij Hoogkerk. Omwonenden kunnen het geluid van het asfalt frezen horen.

Verkeer

Het verkeer vanaf de stad richting Hoogkerk/Drachten wordt omgeleid met gele borden.


Lees ook: