ARZU HEADER 4

Aanpak Ring Zuid start campagne met de bouwers in de hoofdrol

John20 mei 2022


Ineens hangen er allemaal posters in de stad met bouwvakkers erop. Ze horen bij de nieuwe campagne die Aanpak Ring Zuid deze week is gestart. ‘Veel gedaan, nog heel veel te doen’, is de boodschap.

Operatie Julianaplein is achter de rug, maar de werkzaamheden op en bij de zuidelijke ringweg nog lang niet. We gaan nog een compleet nieuw Julianaplein,  een nieuw Vrijheidsplein en een nieuw Europaplein bouwen, we zijn bezig met het verdiepte gedeelte van de ringweg, we bouwen en verbouwen nog verschillende viaducten en er komen nieuwe op- en afritten bij. Zo maken we de stad beter bereikbaar, leefbaarder en veiliger. We zijn trots op wat we maken en extra trots op de mannen en een enkele vrouw die dit voor de stad bouwen. Zij werken in weer en wind, soms ’s avonds en in het weekend.

Overlast beperken

De werkzaamheden zijn noodzakelijk, maar veroorzaken soms ook flinke overlast. Geluid, trillingen en extra bouwverkeer bijvoorbeeld. En dan hebben we het nog niet eens over wandel- en fietspaden en autowegen die ineens afgesloten zijn. De overlast is bij een groot project als dit niet te voorkomen, maar we proberen de overlast wel zo veel mogelijk te beperken. We moeten dit samen doen en we zijn ervan overtuigd dat dat gaat lukken. We bedanken iedereen in de stad en de omgeving voor het begrip. We beloven dat we er iets moois van maken; voor voetgangers, automobilisten én fietsers!

20220519 - foto campagne in de stad - foto ARZ - WhatsApp Image 2022-05-19 at 2.34.17 PM
Op verschillende plekken in de stad zijn de posters te zien, zoals hier in het Noorderplantsoen. Foto: Aanpak Ring Zuid.

Lees ook: