20211208 inhijsen dek pompkelder header - foto CHP - at 16.33.05

Zaterdag damwandplanken uittrillen bij Brailleweg

John28 januari 2022Julianaplein


Bij de Brailleweg werken we aan een verdiept liggend fietspad onder de A28 en de nieuwe op- en afrit door. Zaterdag 29 januari gaan we hier tijdelijke damwandplanken uit de grond trillen. Daarna zullen we, indien nodig, het fietspad tijdelijk repareren met klinkers.

De damwandplanken zijn gebruikt om de waterkelder van het verdiepte fietspad te kunnen bouwen. Deze waterkelder vangt het regenwater op dat op het fietspad valt en voert dit af. De waterkelder is nu zover klaar dat de damwandplanken eruit kunnen. In december hebben we al de eerste damwandplanken uitgetrild, aan de noord-, oost- en zuidzijde van de waterkelder. Ook zaterdag trillen we de laatste damwandplanken eruit.

Op zaterdag 29 januari bouwen we om 7.00 uur de stelling op. Daarna beginnen we met het uittrillen van de damwandplanken. Het uittrillen duurt tot ongeveer 14.00 uur. Daarna zullen we, indien nodig, het fietspad tijdelijk repareren met klinkers. Op 4 en 5 februari wordt het fietspad, indien nodig, opnieuw geasfalteerd.

Overlast

Het uittrillen kan geluidsoverlast en trillingen veroorzaken. Direct omwonenden hebben een brief gekregen met meer informatie. Er is geen verkeershinder door deze werkzaamheden.


Lees ook: