LR - header Werkzaamheden Brialleweg viaduct 27.6.2021 - Beeldnummer - 178-3

Komend weekend asfaltherstel ringweg, deels in de nacht

John24 november 2021


Het asfalt op de noordelijke rijbaan van de zuidelijke ringweg is ter hoogte van de Meeuwerderbaan beschadigd. Daarom gaan we komend weekend een deel van het asfalt repareren en een ander deel vervangen. De zuidelijke ringweg is onder andere hierom vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de afrit Hereweg het hele weekend afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden zijn deels in de nacht. Omwonenden, zoals bewoners van de Oosterpoortwijk, kunnen hiervan hinder ondervinden.

Werkzaamheden en overlast

De precieze locatie van de werkzaamheden is te zien op het kaartje hieronder.

20211126 Herstelwerkzaamheden asfalt N7 nov2021
In het rood de locatie waar we het asfalt gaan herstellen: langs de Meeuwerderbaan (Oosterpoortwijk).

Op vrijdagavond beginnen we direct na 22.00 uur met de reparatiewerkzaamheden. Deze duren tot in de loop van zondag. We werken zowel overdag en ’s nachts. Omwonenden kunnen overlast hebben van bouwverkeer, machines en bouwlampen op de ringweg.

Op zondag verwijderen we het oude asfalt. De werkzaamheden zijn gepland tot 19.00 uur. Als het nodig is, moeten we de zondagavond doorwerken. In dat geval informeren we de omwonenden via een SMS (aanmelden SMS-alert). Deze werkzaamheden geven geluidshinder.

Zodra het oude asfalt verwijderd is, kunnen we gaan asfalteren. Dit staat gepland vanaf 19.00 uur en loopt door tot in de vroege ochtend (06.00 uur). Ook hierbij kunnen omwonenden overlast hebben van machines en bouwlampen op de ringweg.

Verkeershinder

De afsluiting van de zuidelijke ringweg is vanaf vrijdagavond 26 november (22.00 uur) tot maandagochtend 29 november (06.00 uur). Het gaat om de rijrichting naar het westen, vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de afrit Hereweg. Dit weekend voeren we niet alleen asfaltreparatie uit, maar nemen we ook het nieuwe viaduct bij de Europaweg in gebruik. Verkeer vanuit het oosten (A7) wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg. De oprit vanaf de Hereweg richting Julianaplein is dus wel open.


Lees ook: