20180911 header _131631_paviljoen_nieuwe_belijning

Paviljoen Ring Zuid vanaf 5 augustus weer open op donderdag-, vrijdag en zaterdagmiddagen

John4 augustus 2021


Ons informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan 2 gaat donderdag 5 augustus weer open. Vanwege de coronamaatregelen is het informatiecentrum bijna anderhalf jaar dicht geweest voor bezoekers.

Het Paviljoen is vanaf deze week weer geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag, steeds van 13.00 uur tot 17.00 uur. De openingstijden kunnen weer veranderen als de coronamaatregelen worden aangescherpt. Houd onze website in de gaten voor de actuele openingstijden. In het Paviljoen vragen we bezoekers om 1,5 meter afstand te bewaren. Wie verkouden is of andere coronaverschijnselen vertoont, kan beter een andere keer langskomen.

Paviljoen

In het Paviljoen kunnen belangstellenden veel informatie vinden over de ombouw van de zuidelijke ringweg. Blikvanger is nog altijd de grote maquette van het werkgebied. Deze maquette maakt duidelijk hoe de ringweg er na de werkzaamheden uitziet. Verder zijn er informatiepanelen, foto’s en video’s. Onze medewerkers proberen op alle vragen antwoord te geven. In het Paviljoen en in de naastgelegen Paviljoentuin zijn voorbeelden te vinden van de materialen die we bij de ombouw gebruiken, zoals de bakstenen waarmee de nieuwe viaducten worden bekleed.

Excursies

Groepsexcursies zijn voorlopig nog niet mogelijk.


Lees ook: