canvas-20200921 laan van de vrede - 2020-09-21 13.22.42

Aanpak Ring Zuid start met videospreekuur

John19 oktober 2020


Nu ons informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid vanwege de coronamaatregelen tijdelijk is gesloten, beginnen we op donderdag 22 oktober met een wekelijks algemeen videospreekuur. Iedereen die een vraag heeft of bijvoorbeeld meer informatie wil krijgen over de ombouw van de zuidelijke ringweg, kan zich aanmelden voor een videogesprek met een medewerker van Aanpak Ring Zuid.

De coronamaatregelen die op dit moment in Nederland gelden, hebben effect op de manier waarop Aanpak Ring Zuid contact kan houden met de omgeving. Ons informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid aan de Muntinglaan is vanwege de maatregelen tot nader order gesloten. Daarmee vervalt een laagdrempelige manier voor omwonenden en andere belangstellenden om met ons in contact te komen.

Het videospreekuur is de komende vier donderdagen steeds van 16.00 tot 17.00 uur. Heb je belangstelling, dan kun je je op de pagina Videospreekuur aanmelden. Daarna krijg je een linkje voor het videogesprek toegestuurd. De videogesprekken duren maximaal een kwartier.

Wie een vraag heeft, kan ons natuurlijk ook op andere manieren bereiken. Bijvoorbeeld door een mail te sturen naar info@aanpakringzuid.nl of door te reageren op een artikel op onze website, Facebook, Twitter of Instagram.


Lees ook: