canvas-20200315 damwanden kempkensberg foto Raymond Bos - Damwand Ankers plaatsen _ Foto ID-3791020

Website Aanpak Ring Zuid vernieuwd

John10 juni 2020


Het valt misschien niet direct op, maar deze website heeft enkele aanpassingen ondergaan. De belangrijkste verandering is dat we het grote project Aanpak Ring Zuid hebben opgeknipt in 24 deelprojecten. Elk deelproject heeft een eigen pagina gekregen. Zo wordt het gemakkelijker om de onderdelen van het project die voor jou van belang zijn, te volgen.

De deelprojecten vind je via de pagina Werkzaamheden. Daar zie je eerst de vijf deelgebieden die we in het project onderscheiden: West, Julianaplein, Zuiderplantsoen, Oost en Helpman/Coendersborg. Binnen deze gebieden vind je de verschillende deelprojecten. Op de pagina van het deelproject vind je onder andere de meest actuele nieuwsberichten en een stand van zaken (Waar zijn we nu mee bezig? Wat gebeurt er binnenkort? Wat is er al gedaan?). Deze pagina’s gaan we de komende tijd verder uitbreiden en natuurlijk steeds actueel houden.

Verder hebben we op de startpagina een korte beschrijving van het project toegevoegd. Nieuwe fotoalbums en nieuwe video’s komen nu automatisch ook in het nieuwsoverzicht terecht. Het blok met de laatste reacties op Twitter hebben we weggehaald. Daardoor konden we meer ruimte geven aan het overzicht van de reacties die onze bezoekers op deze website plaatsen.

We zijn benieuwd naar je reactie. Vind je de website nu overzichtelijker, of juist niet? Mis je nog iets op de website? Laat je reactie hieronder achter. Met jouw opmerkingen kunnen we onze website verder verbeteren.


Lees ook: