canvas-streetview portaal thv TKP

Portalen boven noordbaan ringweg verwijderd

John1 mei 2018Oost


Op de zuidelijke ringweg en op de oprit bij de Europaweg gaat Combinatie Herepoort deze week ’s nachts de portalen boven de weg verwijderen. Het verkeer wordt omgeleid.

Het gaat om de portalen boven de ringweg ter hoogte van de Europaweg en boven de oprit. Aan die portalen hangen matrixborden. De portalen moeten nu worden verwijderd, want de fundaties ervan staan letterlijk in de weg voor de aanleg van de tijdelijke weg op de noordbaan.

Tijdelijke borden

Om het verkeer de komende jaren in juiste banen te leiden, komen er tijdelijke borden langs de weg. De portalen die nu worden weggehaald, keren niet meer terug. Als de ringweg klaar is, komt over de hele zuidelijke ringweg een nieuw systeem met informatie voor de automobilisten.

Werkzaamheden

In de nacht van dinsdag op woensdag (van 22.00 tot 06.00 uur) worden de portalen boven de ringweg ter hoogte van TKP verwijderd. Daarvoor is een klein stuk van de noordbaan van de ringweg afgesloten. Het verkeer kan via de afrit Europaweg en de oprit Europaweg de werkzaamheden passeren. In de nacht van woensdag op donderdag (ook van 22.00 tot 06.00 uur) zijn de portalen boven de oprit aan de beurt. Dan is de parallelweg van de Europaweg dicht.


Lees ook: