canvas-20180125 Hereweg (5)

Nachtelijke afsluitingen op- en afrit Helpman vanwege bomenkap

John29 januari 2018Zuiderplantsoen


Bij de op- en afrit Helpman (Hereweg) gaat Combinatie Herepoort deze week bomen kappen. Om de hinder voor het verkeer te beperken, gebeurt dit in de nachtelijke uren. Het autoverkeer moet een andere route kiezen.

Afrit Helpman vanaf Julianaplein

In de nacht van dinsdag 30 januari op woensdag 31 januari is de afrit Helpman dicht voor het verkeer afkomstig van het Julianaplein. De afsluiting is van 22.00 tot 06.00 uur de volgende ochtend. Het verkeer kan omrijden via de A28 (afrit Groningen-Zuid) of via afrit Europaweg.

Afrit Helpman vanaf Europaplein

Het verkeer dat vanuit het oosten komt, kan op woensdagnacht (31 januari – 1 februari) en donderdagnacht (1 – 2 februari) niet de afrit Helpman nemen. Beide nachten duurt de afsluiting van 22.00 tot 06.00 uur de volgende ochtend. Het verkeer naar Helpman wordt omgeleid via de route Julianaplein – Brailleweg/Emmaviaduct – Stationsweg – Hereweg.

Oprit Helpman vanaf Hereweg richting Julianaplein

Het verkeer vanaf de Hereweg kan woensdagnacht (31 januari – 1 februari) en donderdagnacht (1 – 2 februari) niet de oprit richting Julianaplein nemen. Beide nachten duurt de afsluiting van 22.00 tot 06.00 uur de volgende ochtend. Het verkeer kan de zuidelijke ringweg op richting het Europaplein. Daar kan je de afrit nemen en direct daarna de oprit richting het Julianaplein.


Lees ook: