canvas-38_JvK_20160613_Kempkensberg_2

Kempkensberg vanaf 8 januari gestremd

John Brouwer3 januari 2018Zuiderplantsoen


Van maandag 8 januari tot en met vrijdag 9 februari en in het weekend van 16 februari voert Combinatie Herepoort rioleringswerkzaamheden uit in de Kempkensberg. Er wordt gewerkt tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg. Vanwege de werkzaamheden zijn er verschillende stremmingen voor verkeer. Hieronder lees je welke stremming voor welke periode geldt.

Kempkensberg dicht tussen Hereweg en oprit zuidelijke ringweg van maandag 8 tot met zondag 14 januari

Van maandag 8 tot en met zondag 14 januari is de Kempkensberg in beide richtingen afgesloten tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg. De oprit naar de zuidelijke ringweg blijft vanaf de Helperzoom en het DUO-gebouw wel bereikbaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07.00 en 19.00 uur. De omleidingsroute is aangegeven met borden en loopt via het Europaplein en de Hereweg-Meeuwerderweg.

Kempkensberg alleen open vanaf de Hereweg van maandag 15 januari tot en met vrijdag 9 februari

Van 15 januari tot en met 9 februari is er één rijstrook open van de Hereweg naar de oprit van de zuidelijke ringweg en naar de Helperzoom. Verkeer vanaf de Helperzoom en het DUO-gebouw kan wel naar de oprit van de zuidelijke ringweg, maar niet naar de Hereweg. De omleidingsroute is aangegeven met borden en loopt via het Europaplein en de Meeuwerderweg-Hereweg.

Fietspad afgesloten van maandag 8 januari tot en met vrijdag 23 februari

Vanwege de werkzaamheden is het fietspad vanaf de Hereweg tot aan het DUO-gebouw in beide richtingen afgesloten van maandag 8 januari tot en met vrijdag 23 februari. Fietsers worden omgeleid via de Waterloolaan.

Weekendafsluiting Kempkensberg van vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari

In het weekend van 16 tot en met 19 februari is de Kempkensberg in beide richtingen dicht tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg. Het fietspad is dan wel weer open. De omleidingsroute voor autoverkeer is weer via het Europaplein en de Hereweg-Meeuwerderweg.


Lees ook: