canvas-20140516 Fietstocht Fietersbond 1

Fietsexcursie langs zuidelijke ringweg tijdens Let's Gro

Sanne Heesterbeek11 oktober 2017


De komende jaren gaat de zuidelijke ringweg in Groningen op de schop. Maar hoe gaat de weg er eigenlijk uitzien? Wat gaat er allemaal veranderen? Om antwoord te geven op deze en andere vragen nemen Aanpak Ring Zuid en Groningen Bereikbaar je op de fiets mee langs het traject.

Fietsexcursie

Op donderdag 2 november, tijdens Let's Gro, organiseert Aanpak Ring Zuid in samenwerking met Groningen Bereikbaar een fietsexcursie langs de zuidelijke ringweg. In ongeveer 1,5 uur nemen we je mee langs het traject en laten we zien waar wat verandert. De fietstocht begint om 14.00 uur bij de hoofdingang van MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de fietstocht via het aanmeldformulier. Er geldt een maximaal aantal deelnemers van 30 en vol is vol! De inschrijving sluit op 1 november om 12.00 uur.

NB: De fietstocht is natuurlijk buiten dus we zijn daarbij afhankelijk van het weer. Mocht het slecht weer zijn en de fietstocht niet doorgaan, laten we dat tijdig weten aan de mensen die zich hebben aangemeld.

We zien je graag op 2 november!


Lees ook: