canvas-Afsluiting Helperzoom en Verlengde Lodewijkstraat

Helperzoom ter hoogte van zuidelijke ringweg tot maandag 21 augustus 06.00 uur gestremd

Niels11 augustus 2017Zuiderplantsoen


Van maandag 14 augustus tot maandag 21 augustus 06.00 uur is de Helperzoom ter hoogte van de onderdoorgang met de zuidelijke ringweg gestremd. Dit is nodig om de weg te repareren, die her en der schade heeft als gevolg van het zware transport tijdens de treinvrije periode. Dit betekent dat auto’s, fietsers en voetgangers nog een week met dezelfde omleiding te maken hebben als nu het geval is: de hele kruising is dicht vanaf het Paviljoen Sterrebos tot aan de Waterloolaan. Ook de Verlengde Lodewijkstraat blijft nog een week gestremd, vanaf de parkeergarage van De Frontier tot aan de Esperantostraat.

Op maandag 14 augustus gaat de spoorwegovergang weer open voor alle verkeer. De verbinding Esperantostraat – Waterloolaan is dan weer voor iedereen toegankelijk.

Vanaf 21 augustus gedeeltelijke stremming kruising Helperzoom / Kempkensberg

Vanaf 21 augustus tot medio oktober wordt er gewerkt aan de riolering aan de westkant van de Helperzoom, tussen Kempkensberg en Paviljoen Sterrebos. Dan is de onderdoorgang Helperzoom afgesloten voor fietsers en voetgangers; auto’s kunnen er via versmalde rijbanen wel van beide kanten door.


Lees ook: