canvas-Header Maquette

Wat zijn uw wensen en behoeften voor toekomstige informatiecentrum?

John11 april 2017


Combinatie Herepoort gaat samen met Aanpak Ring Zuid een informatiecentrum opzetten voor geïnteresseerden en omwonenden van de zuidelijke ringweg. Studente Fleur van Son doet onderzoek naar wat er in het informatiecentrum zou moeten komen. U kunt haar helpen door een enquête in te vullen.

Het invullen van de online enquête kost ongeveer vijf minuten. Onder de invullers worden vijf cadeaubonnen verloot van bol.com ter waarde van €15. Wilt u hier kans op maken, laat dan aan het einde van de enquête uw e-mailadres achter.

Afstudeeronderzoek

Het onderzoek is opgezet door Fleur van Son. Zij is vierdejaarsstudent van de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Op dit moment is ze bezig met haar afstudeeronderzoek bij Combinatie Herepoort. De enquête moet duidelijk maken welke wensen en behoeften er zijn voor het informatiecentrum. De uitkomsten worden gebruikt bij het opzetten en inrichten ervan.

Locatie

Waar het informatiecentrum van Aanpak Ring Zuid komt, is nog niet bekend. Hierover wordt binnenkort een beslissing genomen. Uiteraard komt het in de directe omgeving van de werkzaamheden. Wie nu al informatie over het project Aanpak Ring Zuid wil krijgen, kan terecht bij het informatiecentrum Groningen Vernieuwt op de Grote Markt. Daar staat de maquette van het project. De medewerkers van het informatiecentrum kunnen vele vragen beantwoorden.


Lees ook: