canvas-JvK_20161110_voorlichtingsbijeenkomst_0

Drukbezochte informatiebijeenkomst over uitvoering ombouw

John11 november 2016


De informatiebijeenkomst van Aanpak Ring Zuid en aannemer Combinatie Herepoort gisteren in MartiniPlaza trok zo’n 560 bezoekers. Zij kwamen meer aan de weet over het plan voor de ombouw en de wijze van uitvoering.

De bezoekers konden op de bijeenkomst kennismaken met de mensen van Combinatie Herepoort. Ze kregen uitleg over het plan voor de ombouw, de uitvoering en de planning van de werkzaamheden. De bezoekers maakten volop van de gelegenheid gebruik om vragen te stellen. Vragen waar niet ter plekke een antwoord op kon worden gegeven, zoals over precieze maatvoeringen, zijn opgeschreven en worden snel per mail beantwoord. De bijeenkomst verliep in een goede sfeer.

Direct omwonenden waren per brief uitgenodigd voor een informatiesessie waarin Combinatie Herepoort meer vertelde over de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. De aannemer toonde hierbij voor het eerst ook impressies van de tijdelijke situatie. Op de vier deelsessies kwamen in totaal 70 belangstellenden af. Zij hadden zich van tevoren via de website aangemeld.

De presentatie voor de direct omwonenden (pdf, 12MB).

De panelen van de inloopbijeenkomst van 10 november 2016 (pdf, 12MB).

Het fotoalbum.


Lees ook: