canvas-header muntinglaan v3

Werkzaamheden in Grunobuurt en Stadspark lopen uit tot eind februari 2016

John5 januari 2016West


In de Grunobuurt en in het Stadspark zijn nog tot eind februari 2016 werkzaamheden als voorbereiding op de ombouw van de zuidelijke ringweg.

Waterbedrijf Groningen werkt in de Grunobuurt en het Stadspark aan het verleggen van waterleidingen. Dit is nodig om de ombouw van de zuidelijke ringweg mogelijk te maken. Deze werkzaamheden hebben vertraging opgelopen. De afgelopen tijd zijn er nieuwe leidingdelen gelegd, maar ze moeten nog aan elkaar worden verbonden. De verwachting is nu dat de werkzaamheden eind februari 2016 klaar zijn, ijs en weder dienende. Er zijn werkzaamheden in de Muntinglaan en in de Concourslaan (Stadspark).

Muntinglaan

De Muntinglaan is vanaf 11 januari 2016 tussen de Paterswoldseweg en de kruising met de Snelliusstraat drie weken afgesloten voor alle verkeer. Daarna, in de eerste week van februari 2016, is de Muntinglaan enkele dagen in zijn geheel dicht.

plattegrond muntinglaan afsluiting 11 jan 2016
Vanaf 11 januari 2016 is de Muntinglaan tussen de Paterswoldseweg en de Snelliusstraat drie weken afgesloten voor alle verkeer.

Concourslaan

De Concourslaan is vanaf 11 januari 2016 tot ongeveer 5 februari 2016 gestremd vanaf de Paterswoldseweg tot het viaduct met de westelijke ringweg. Fietsers en voetgangers kunnen de werkzaamheden passeren via de voetpaden.

plattegrond concourslaan afsluiting
Een deel van de Concourslaan is vanaf 11 januari tot 5 februari 2016 gestremd voor autoverkeer. Het gaat om het deel tussen de Paterswoldseweg en het viaduct met de westelijke ringweg.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de werkzaamheden in de Grunobuurt? Installeer dan de BouwApp van Axendo op uw telefoon of tablet. Vanaf woensdag 13 januari kunt u weer terecht bij het wekelijkse spreekuur bij de directiebouwkeet op de hoek van de Paterswoldseweg en de Laan van de Vrede. Het spreekuur is elke woensdagochtend van 08.00 uur tot 09.30 uur.


Lees ook: