Let's Gro fietstocht

De komende jaren gaan de zuidelijke ringweg in Groningen op de schop. Maar hoe gaat de weg er eigenlijk uitzien? Wat gaat er allemaal veranderen? Om antwoord te geven op deze en andere vragen nemen Aanpak Ring Zuid en Groningen Bereikbaar je op de fiets mee langs het traject!

Op donderdag 2 november, tijdens Let's Move, organiseert Aanpak Ring Zuid in samenwerking met Groningen Bereikbaar een fietsexcursie langs de zuidelijke ringweg. In ongeveer 1,5 uur nemen we je mee langs het traject en laten we zien waar wat verandert. Meefietsen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier hieronder.

De fietstocht begint om 14.00 uur bij de hoofdingang van MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2. Er geldt een maximaal aantal deelnemers van 30 en vol is vol! De inschrijving sluit op woensdag 1 november, 12.00 uur.

NB: de fietstocht is natuurlijk buiten dus we zijn daarbij afhankelijk van het weer. Mocht het heel slecht weer zijn en de fietstocht daardoor niet doorgaan, laten we dat tijdig weten aan de mensen die zich aanmelden.

We zien je graag op 2 november!

Er zijn geen plekken meer beschikbaar. De inschrijving is gesloten.