Vervangen bebording en herstellen voegen op tijdelijke weg noordbaan (in de nacht)
Icon

Vervangen bebording en herstellen voegen op tijdelijke weg noordbaan (in de nacht)

Van 16 november 2018 t/m 18 november 2018

Zuiderplantsoen

Waar?

Op de noordbaan van de ringweg, vanaf knooppunt Euvelgunne tot het Julianaplein.

Wat?

Combinatie Herepoort gaat de snelheidsborden vervangen en voegen herstellen. De maximumsnelheid wordt verhoogd van 50 km/u naar 70 km/u.

Wanneer?

 • in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 november (van 22.00 tot 07.00 uur)
 • in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 november (van 22.00 tot 08.00 uur)

Hinder?

De noordbaan van de ringweg wordt afgesloten vanaf knooppunt Euvelgunne tot het Julianaplein. Het verkeer wordt zo veel mogelijk omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg.

Het herstellen van de voegen geeft geluidsoverlast in de omgeving. De werkzaamheden bestaan onder andere uit frezen en zagen.


Reacties (5)

 1. Ruud sunder

  16 november 2018, 23:17

  Ja lekker! Nachtwerk, heerlijk zo’n kango/bikhamer te rammen in de nacht!! Zo weinig mogelijk hinder voor verkeer. Maar ik lig te schudden in m’n nest! ** [ongepast taalgebruik verwijderd]. Doe normaal. Doe dat lekker overdag. Daar gaat m’n nachtrust met die lawaai.
  1. Sanne (Aanpak Ring Zuid)

   17 november 2018, 10:23

   @ Ruud, wat vervelend dat je zoveel last hebt gehad van de werkzaamheden. We mogen deze werkzaamheden helaas niet overdag uitvoeren. Als je per mail kunt laten weten waar je woont, dan kunnen we uitzoeken wat je de komende dagen nog aan werkzaamheden kunt verwachten bij jou in de buurt. De mail kun je sturen naar info@aanpakringzuid.nl. Ook kun je vandaag (zaterdag) in ons informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid (Muntinglaan 2) een setje oordoppen krijgen. Het informatiecentrum is van 13.00 tot 17.00 geopend.
  Verberg de reacties
 2. Hans

  21 november 2018, 10:08

  Beste mensen van ARZ,

  Ik lees iets over asfalteringswerkzaamheden A7, N7 en A28 (in de nacht). Wat mij opvalt is dat delen van de weg waar geen verkeer over rijdt (naast de tijdelijke weg) ook voorzien zijn van nieuw asfalt. Het betreft de middenberm t.h.v. de Papiermolen. De middenberm werd 'vroeger' gebruikt door verkeer wat richting het Julianaplein ging. Waarom wordt dat deel voorzien van nieuw asfalt terwijl het stuk (volgens mij) op de nominatie staat om gesloopt te gaan worden vanwege de verlaging. Hoe zit dat nou precies??
  1. John (Aanpak Ring Zuid)

   21 november 2018, 12:43

   Hans, het klopt dat ook de voormalige noordbaan van de ringweg wordt geasfalteerd. Hier komt een tijdelijke weg voor het verkeer vanaf Julianaplein richting Hoogezand. Deze weg is nodig om de bouw van de verdiepte ligging mogelijk te maken. Als het verkeer van de huidige zuidbaan af is, kan dat deel van de ringweg worden afgebroken. Tot de verdiepte ligging klaar is, blijft het verkeer richting Hoogezand op de tijdelijke weg rijden.
  Verberg de reacties
 3. Hans

  22 november 2018, 14:59

  Dag John, aha, vandaar! Bedankt voor het beantwoorden van de vraag.
  Verberg de reacties

Reageren