Sloop oude oprit N7 Meeuwerderbaan
Icon

Sloop oude oprit N7 Meeuwerderbaan

Van 26 maart 2018 t/m 30 april 2018

Zuiderplantsoen

Waar?

De Meeuwerderbaan

Wat?

Combinatie Herepoort sloopt de voormalige oprit Oosterpoort.

Wanneer?

Van 26 maart tot einde april 2018.

Hinder?

Meeuwerderbaan is afgesloten voor alle verkeer. Ook zijn de parkeerplaatsen onder de zuidelijke ringweg (N7) gedeeltelijk afgesloten.

Bij de werkzaamheden moet asfalt worden gefreesd en de toerit worden gesloopt. Dit geeft geluidshinder in de omgeving. Deze werkzaamheden zijn in principe alleen overdag, tussen 7.00 en ongeveer 17.00 uur.


Reacties (2)

 1. Annie Ensing

  4 april 2018, 15:42

  Voor de gesloopte ingang van het gouden tunneltje staat o.a. een grote machine op rupsbanden. Met zijn grote grijper pakte hij plankje voor plankje en tilde dit in de groene container die er vanochtend is neergezet. Ik begrijp dat de materialen gescheiden moeten worden maar dit is een trage en het lijkt me een erg dure manier. Ik vraag me af of dit anders kan. Die grote machines maken ook geluid. Onnodig veel geluid?
  1. John (Aanpak Ring Zuid)

   5 april 2018, 14:12

   Hallo Annie, in verband met de veiligheid worden de werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd. We houden hierbij rekening met de omgeving, die in dit geval dicht op het sloopwerk zit. Daarnaast zijn we wettelijk verplicht om ons te houden aan het scheiden van materialen. Uiteraard hebben we voorafgaand aan de werkzaamheden naar verschillende mogelijkheden gekeken en een afgewogen keuze gemaakt.
  Verberg de reacties

Reageren