Aanpassing bocht afrit Europaweg
Icon

Aanpassing bocht afrit Europaweg

Van 15 juli 2019 t/m 23 augustus 2019

Oost

Waar?

De afrit Europaweg (komende vanuit de richting Julianaplein).

Wat?

Bij de afrit Europaweg moet een kleine aanpassing worden gedaan. Dit doen we om het verkeer om de bouwkuip heen te leiden. Ook loopt er straks een bouwroute over de afrit. Dit is het bouwverkeer voor het afgraven van de bouwkuip van de verdiepte ligging. De bocht die nu in de afrit zit, voldoet niet en krijgt een kleine aanpassing door de bocht flauwer te maken.

Wanneer?

Tijdens de zomerstroming van maandag 15 juli tot en met vrijdag 23 augustus. Deze werkzaamheden zijn op doordeweekse dagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur.

Hinder?

De werkzaamheden kunnen voor geluid en trillingen zorgen.De werkzaamheden aan de afrit Europaweg doen we tijdens de zomerstremming, omdat er dan geen verkeer over de afrit heenrijdt. Na de zomerstremming is de verlegde afrit beschikbaar voor het verkeer.


Reacties (2)

 1. MS

  16 augustus 2019, 13:50

  Blijft de oprit vanaf de Europaweg richting Hoogezand gedurende de hele bouwperiode toegankelijk? Ik zie dat deze ook gaat veranderen. Of is het tijdens deze verbouwing alleen mogelijk route B te nemen (verder via Europaweg).
  1. Judith (Aanpak Ring Zuid)

   22 augustus 2019, 07:40

   MS, de oprit vanaf de Europaweg richting Hoogezand is inderdaad tijdens de bouw van de verdiepte ligging tijdelijk niet te gebruiken. Tijdens de bouw rijdt het verkeer via de oprit Kielerbocht de zuidelijke ringweg op richting Hoogezand. Ook kan het verkeer via Westerbroek richting Hoogezand rijden. Ook de verbindingsweg ter hoogte van de Europaweg (Bergenweg) zal tijdelijk buiten gebruik zijn. Wanneer en hoelang is op dit moment nog niet bekend.
  Verberg de reacties

Reageren