Verleggen riolering Laan van de Vrede oostzijde
Icon

Verleggen riolering Laan van de Vrede oostzijde

Van 23 januari 2017 t/m 15 maart 2017

Julianaplein

Waar?
In de Laan van de Vrede oostzijde

Wat?
Open ontgraving voor het verleggen van het riool door de gemeente Groningen

Wanneer?
Vanaf 23 januari 2017

Hinder?
De straat is afgesloten voor fiets- en autoverkeer. De bewoners en bezoekers kunnen tijdelijk niet parkeren in de Laan van de Vrede. Dit is via gele borden aangegeven en via bewonersbrieven gemeld.

Deze werkzaamheden maken deel uit van het verleggen van kabels en leidingen rond het Vrijheidsplein

Reacties (5)

 1. Vrijma

  13 maart 2017, 11:15

  Netjes kregen we een brief in de bus dat het afsluiten van de laan van de vrede +/- drie weken zal gaan duren.
  Nu lees ik op de site dat het asfalteren van de Laan van de vrede na de werkzaamheden pas eind april gebeurt. Betekent dit dat de bewoners pas in mei weer gebruik van de straat kunnen maken en kunnen parkeren?
  1. Sanne (Aanpak Ring Zuid)

   13 maart 2017, 13:58

   @Vrijma, als de werkzaamheden aan de riolering zijn afgerond, kan er weer geparkeerd worden totdat de Laan van de Vrede eind april helemaal wordt geasfalteerd. In de Laan van de Vrede ten oosten van de Paterswoldseweg is te zien hoe de weg er tot het asfalteren uit ziet.
   1. Vrijma

    14 maart 2017, 08:52

    Dankjewel, het parkeren is nu al een drama..
  Verberg de reacties
 2. Ingrid

  17 maart 2017, 11:55

  De werkzaamheden zouden eerst tot 20 februari duren, zonder bericht moet ik hier op de site lezen dat het tot 15 maart duurt, dit vind ik niet zo netjes. Daarbij gooien jullie de andere kant van de Laan van de Vrede er ook deze week uit zodat de parkeergelegenheden nog meer beperkt zijn. Nu lees ik dat we pas vanaf mei weer geasfalteerde wegen hebben, waarbij ik nog steeds niet duidelijk op kan maken per wanneer ik nou weer mag parkeren in de Laan van de Vrede, want de werkzaamheden zouden volgens deze site vandaag afgerond moeten zijn... ter compensatie: mogen wij tot het er weer netjes uitziet parkeren aan de betaald parkeren kant na het viaduct? (Zonder te betalen)
  1. John (Aanpak Ring Zuid)

   17 maart 2017, 17:24

   De werkzaamheden aan de Laan van de Vrede oostzijde zijn afgerond en u kunt hier weer tijdelijk parkeren. We gaan nu verder met het gedeelte van de Laan van de Vrede vanaf de Paterswoldseweg tot de 16 Aprillaan. Dit neemt ongeveer drie weken in beslag. Daarna kan hier weer geparkeerd worden. Vervolgens wordt het laatste gedeelte vanaf de 16 Aprillaan tot het Vrijheidsplein aangepakt. Tot slot wordt in de meivakantie de hele Laan van de Vrede geasfalteerd. Dit wordt nog aangekondigd via borden, brieven en de website.
  Verberg de reacties

Reageren