Fietspad tussen Hereweg en Maaslaan afgesloten
Icon

Fietspad tussen Hereweg en Maaslaan afgesloten

Van 22 juni 2016 t/m 14 juli 2018

Julianaplein

Waar?
Het fietspad tussen de Hereweg en de Maaslaan aan de noordkant van de zuidelijke ringweg.

Wat?
Opeenvolgende werkzaamheden aan kabels en leidingen.

Wanneer?
Tot in juli 2018.

Hinder
Het fietspad is langere tijd afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via het fiets- en voetpad aan de zuidkant van de ringweg.

 

Deze werkzaamheden maken deel uit van het verleggen van kabels en leidingen in de omgeving van het Julianaplein en van de aanleg van de tijdelijke weg op de noordbaan.

Reacties (7)

 1. Jaap

  3 februari 2018, 19:46

  Beetje jammer dat deze site het uploaden van foto's door gebruikers niet ondersteunt. Dan kon ik iedereen mooi laten zien wat een bende men van het fietspad en de omgeving gemaakt heeft in de afgelopen 19 maanden... De naakte waarheid in plaats van het gebruikelijke materiaal op deze site. Ik ben benieuwd waneer de datum van openstelling die nu 1 mei (2018?) is, weer opgeschoven gaat worden. De zaak is straks bijna 2 jaar gestremd geweest, mocht er niet weer iets veranderen. Persoonlijk vind ik dit schandalige vormen aannemen!
  Verberg de reacties
 2. DJ

  4 februari 2018, 11:50

  @Jaap: Dit is de gelikte goed-nieuws site van de opdrachtgever. Daarop is vanzelfsprekend geen plaats voor een realistisch beeld van de puinhoop.
  Verberg de reacties
 3. OK

  4 februari 2018, 13:24

  Wat een stelletje azijnpissers hier zeg. Wees blij dat er eindelijk wat gebeurd aan de ring, en dat er een website als deze is voor informatie. Bij de meeste bouwprojecten bestaat zoiets niet. Ik zeg goed bezig combinatie Herepoort!
  Verberg de reacties
 4. Dj

  4 februari 2018, 21:39

  @OK Het is maar de vraag of we zo blij moeten zijn met dit project. Daarover verschillen de meningen behoorlijk. Beetje flauw dat je meteen diegenen die niet jouw mening hebben uitscheldt voor azijnpisser. Jammer dat je je kennelijk niet in anderen kunt verplaatsen.
  Verberg de reacties
 5. WeedeW

  5 februari 2018, 15:14

  @OK, de puinhoop waar Jaap het over heeft is niet veroorzaakt door Combinatie Herepoort, ze zijn hier nog niet aan het werk. Dit betreft allemaal nog voorbereidende werkzaamheden van andere partijen.
  Verberg de reacties
 6. Ria ter Veen

  12 april 2018, 09:24

  Het is nu 12 april en ik zie nog geen enkele activiteit om het fietspad weer aan te leggen. Wordt zo de ( al zo vaak verschoven) deadline van 1 mei wel gehaald? En denk erom: Niet van die gevaarlijk platen die spekglad worden bij een beetje regen maar een echt fietspad!.
  1. John (Aanpak Ring Zuid)

   2 mei 2018, 10:02

   Ria, we hebben inmiddels contact met je opgenomen over deze vraag. Vanwege de aanleg van de tijdelijke weg op de noordbaan blijft het fietspad nog dicht tot in juli.
  Verberg de reacties

Reageren