A28/Brailleweg fase 5: sloop bestaande viaduct Brailleweg (overdag)
Icon

A28/Brailleweg fase 5: sloop bestaande viaduct Brailleweg (overdag)

Van 8 april 2019 t/m 6 mei 2019

Julianaplein

Waar?

Langs de A28 (Assen-Groningen), ter hoogte van de Brailleweg.

Wat?

Combinatie Herepoort neemt een tijdelijke weg in gebruik, aan de oostkant van de A28. Via deze tijdelijke weg wordt het verkeer op de A28 omgeleid over een tijdelijk viaduct bij de Brailleweg. Dit is nodig om het oude viaduct te kunnen slopen en een nieuw viaduct te bouwen.

Het werk bestaat uit verschillende fases. In fase 5 sloopt Combinatie Herepoort het bestaande viaduct bij de Brailleweg.

Wanneer?

  • Van 8 tot en met 19 april: voorbereidende werkzaamheden sloop viaduct (lichtmasten verwijderen, betonnen middenbarrier en geluidsschermen slopen, asfalt en zand verwijderen) . De werkzaamheden zijn op werkdagen tussen 7:00 en 19:00 uur.
  • Van 20 april tot en met 5 mei: sloop bestaand viaduct Brailleweg. De werkzaamheden zijn op werkdagen en in de weekenden tussen 7:00 en 19:00 uur.

Hinder?

De sloopwerkzaamheden zijn overdag (ook in het weekend) en vallen grotendeels samen met de meivakantie. De werkzaamheden leveren geluidshinder op voor omwonenden. Zie voor meer informatie de brief (pfd, 0,5 Mb) die bij omwonenden is bezorgd.Het verkeer op de Brailleweg ondervindt hinder van de werkzaamheden:
  • Van zaterdag 20 april 6:00 uur tot maandag 6 mei 6:00 uur is de Brailleweg ter hoogte van de A28 afgesloten voor al het verkeer.

  • Bussen rijden een aangepaste route. Kijk voor meer informatie op de website van Qbuzz.


Nieuwe tijdelijke situatie A28
Nieuwe tijdelijke situatie A28

Reacties (0)

Nog geen reacties

Reageren