Voortgang werkzaamheden H.L. Wichersstraat e.o.

Voortgang werkzaamheden H.L. Wichersstraat e.o.

Combinatie Herepoort werkt in de Verlengde Meeuwerderweg en de H.L. Wichersstraat aan het vervangen van de riolering en het verleggen van kabels en leidingen. De werkzaamheden zijn nodig als voorbereiding op de aanleg van de verdiepte ligging. In dit bericht vertellen we over de voortgang van de werkzaamheden.

H.L. Wichersstraat
Het aanleggen van de riolering vanaf Oude Winschoterdiep richting de Verlengde Lodewijkstraat verloopt volgens planning. Het eerste deel tot aan het ‘gouden tunneltje’ ligt er bijna in. De planning is dat dit deel op 30 oktober geasfalteerd wordt.

Verlengde Meeuwerderweg en fietstunnel
Ondertussen werken we verder aan de aanleg van de riolering in de Verlengde Meeuwerderweg, richting het spoor bij de Verlengde Lodewijkstraat. Vanaf maandag 13 november kunnen we de koppeling maken met de riolering die tijdens de treinvrije periode in augustus is aangelegd. Daarna kunnen we in de Verlengde Meeuwerderweg en voor het ‘gouden tunneltje’ asfalt leggen. Als dat klaar is, stellen we het tunneltje weer open voor het fietsverkeer.

Oude Winschoterdiep
Vanaf 16 november leggen we riolering en een persleiding aan door het Oude Winschoterdiep. Deze werkzaamheden duren naar verwachting twee tot drie weken. Vervolgens wordt ook de riolering aangelegd in de weg bij het Winschoterdiep en de Meeuwerderbaan.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Reacties (0)

Nog geen reacties

Reageren