Drie biedingen ontvangen voor ombouw zuidelijke ringweg

Uitspraak Raad van State binnen zes weken verwacht

John

De Raad van State heeft de termijn verlengd waarin ze uitspraak doet over de vier zienswijzen en het beroep tegen het Wijzigingsbesluit en het Tracébesluit. Dat betekent dat de uitspraak binnen nu en zes weken wordt verwacht.

Op 1 september 2016 was bij de Raad van State een zitting over het Wijzigingsbesluit. Het streven van de Raad van State was om binnen zes weken met een uitspraak te komen, dus vóór 13 oktober. Deze termijn is nu met zes weken verlengd, dus tot 24 november. Binnen deze periode kan de Raad elke woensdag uitspraak doen. Dat kondigt ze de maandag ervoor aan. Zodra de Raad van State de datum van de uitspraak bekend maakt, zetten we hierover een bericht op deze website.

Als de Raad van State de zienswijzen en het beroep verwerpt, is het Tracébesluit voor de zuidelijke ringweg definitief.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (1)

  1. Sarah

    14 oktober 2016, 10:13

    Wat houdt deze vertraging in voor de sloopplannen van de noordzijde van de Wichersstraat? Deze moeten (zie u vorige bericht) voor december worden gesloopt ivm de flora en faunawetgeving, míts de uitspraak van de Raad van State de zienswijzen en het beroep verwerpt. Nu deze uitspraak weer verlengd is, lukken de sloopvoornemens dan nog wel dit jaar?
    Verberg de reacties

Reageren