Toolkit Groningen Bereikbaar handig voor bedrijven en organisaties

Toolkit Groningen Bereikbaar handig voor bedrijven en organisaties

John

Samenwerkingsorganisatie Groningen Bereikbaar biedt een online toolkit aan waarmee bedrijven en organisaties hun medewerkers, klanten en relaties kunnen informeren over hun bereikbaarheid.

De komende jaren staan er veel werkzaamheden aan weg en spoor op stapel om Groningen beter bereikbaar te maken. Naast de ombouw van de zuidelijke ringweg gaat het bijvoorbeeld om de aanpassingen bij het Hoofdstation (Groningen Spoorzone) en de Diepenring. Ook komt er een nieuwe verbinding voor auto's, fietsers en bussen in het oosten van de stad (Aanpak Oosterhamrikzone).

Groningen Bereikbaar houdt stad en regio tijdens deze werkzaamheden zo goed mogelijk bereikbaar door reizigers te informeren en slimmer te laten reizen. Steeds meer bedrijven en organisaties in de stad nemen hun verantwoordelijkheid door hun eigen achterban op de hoogte te houden van hun bereikbaarheid. Handig hierbij is de toolkit die Groningen Bereikbaar op haar website aanbiedt. Hierin zitten allerlei communicatiemiddelen die gratis te downloaden zijn, zoals flyers, banners, folders en plugins.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (0)

Nog geen reacties

Reageren