Stremmingen Kempkensberg voor aanleg riolering

Stremmingen Kempkensberg voor aanleg riolering

Vanaf maandag 19 juni voert Combinatie Herepoort werkzaamheden uit bij de Kempkensberg. Er wordt een nieuwe riolering aangelegd. Hiervoor wordt een sleuf gegraven van circa drie meter diep. Deze werkzaamheden zijn nodig ter voorbereiding op het aanleggen van de verdiepte ligging van de zuidelijke ringweg. Er wordt gewerkt op werkdagen tussen 07.00 en 19.00 uur.

Vanaf 19 juni t/m 14 augustus is de Kempkensberg geheel afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering van het bouwverkeer. 

Fase 1: Aanleg riolering Kempkensberg
De parkeergarage van het DUO gebouw is van 19 t/m 25 juni bereikbaar via de afrit Oosterpoort / Meeuwerderbaan / Helperzoom.

Fase 2: Aanleg riolering Kempkensberg
De parkeergarage van het DUO gebouw is bereikbaar vanaf de Hereweg.

Fase 3: Realiseren versmalling in wegvak Helperzoom
Vanaf 26 juni komt er aan de Helperzoom ter hoogte van de Kempkensberg een versmalling in het wegvak. Dit deel is dan tot en met 31 juli afgesloten voor fietsers/voetgangers. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via station Europapark. De versmalling is nodig ter voorbereiding op de werkzaamheden tijdens de treinvrije periode (6 t/m 14 augustus).

Openbaar Vervoer
De bushalte aan de Kempkensberg is van 19 juni t/m 14 augustus buiten gebruik. De bushalte aan de kant aan de Helperzoom is wel bereikbaar.

Maandagochtend 19 juni worden er tijdens de ochtendspits verkeersregelaars ingezet om vooral het fietsverkeer in goede banen te leiden. Alle omleidingen worden ter plekke met borden aangegeven.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (5)

  1. John (Aanpak Ring Zuid)

   19 juni 2017, 16:18

   Uw huis blijft bereikbaar op dezelfde wijze als DUO bereikbaar blijft. Dus via de afrit Oosterpoort, dan naar de Meeuwerderbaan en zo naar de Helperzoom.
    1. John (Aanpak Ring Zuid)

     20 juni 2017, 09:16

     Ja, die weg blijft open. Daarmee blijft uw huis vanaf de Helperzoom bereikbaar. Onzer excuses dat we u niet per brief hebben geïnformeerd. We houden u voortaan op de hoogte van de werkzaamheden rond uw huis.
  Verberg de reacties

Reageren