Nieuwsbrief voor 28.000 huishoudens in wijken rondom zuidelijke ringweg

Nieuwsbrief voor 28.000 huishoudens in wijken rondom zuidelijke ringweg

John

Donderdag 3 en vrijdag 4 november ontvangen zo’n 28.000 huishoudens in de stad een nieuwsbrief van Aanpak Ring Zuid en de aannemer Combinatie Herepoort. In de nieuwsbrief stelt Combinatie Herepoort zich kort voor en geeft de aannemer een indruk van de voorbereidingen voor de ombouw van de zuidelijke ringweg.

In de zomer van 2017 beginnen de werkzaamheden op de zuidelijke ringweg. Combinatie Herepoort is nu druk bezig om alle plannen door te rekenen en uit te werken tot een geoptimaliseerd en goed uitvoerbaar ontwerp. De nieuwsbrief (pdf) wordt verspreid in de stadswijken die direct aan de zuidelijke ringweg grenzen.

Wie meer wil weten over het voorlopige plan van aanpak voor de uitvoering en kennis wil maken met de aannemer, is van harte welkom op de inloopbijeenkomst die Aanpak Ring Zuid en Combinatie Herepoort op donderdag 10 november in MartiniPlaza organiseren. Deze is van 15.30 uur tot 22.00 uur.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (4)

 1. Itie Beentjer

  1 augustus 2017, 23:20

  Wil graag de nieuwsbrief ontvangen
   1. Itie Beentjer

    2 augustus 2017, 19:53

    Ja, graag de digitale nieuwsbrief. Sorry dat er 3 booschappen werden verzonden, ik kreeg echter geen ontvangsbevestiging, vandaar.
    Met vriendelijke groet,
    Itie Beentjer
  Verberg de reacties

Reageren