Maandagavond 29 februari herstel verzakte bestrating Esperantostraat en Meeuwerderbaan

Maandagavond 29 februari herstel verzakte bestrating Esperantostraat en Meeuwerderbaan

John

Maandagavond 29 februari tussen 19.00 en 23.00 uur wordt de verzakte bestrating bij de Esperantostraat en de Meeuwerderbaan hersteld. Het verkeer kan enige oponthoud ondervinden.

Eind vorig jaar zijn zogenaamde proefsleuven gegraven in het asfalt van de Esperantostraat en de Meeuwerderbaan. Deze werkzaamheden waren nodig om de exacte locatie van kabels en leidingen vast te stellen. De opengebroken wegen zijn tijdelijk herbestraat met klinkers. Nu is gebleken dat door het drukke verkeer deze bestrating is verzakt.

Herbestraten
In opdracht van de gemeente Groningen gaat Koninklijke Sjouke Dijkstra b.v. de verzakte bestrating vervangen. Het herbestraten gebeurt met de hand. Alleen bij het verdichten van het zand wordt een machine ingezet. Dit kan enige geluidshinder veroorzaken. De overlast wordt tot een minimum beperkt.

Oponthoud
Voor de werkzaamheden is het nodig dat op beide plekken een stuk van de rijbaan wordt afgezet. Voor het verkeer blijft één rijbaan beschikbaar. Dit kan leiden tot enig oponthoud, wanneer automobilisten moeten wachten op tegenliggers. In principe zijn alle straten en woningen gewoon bereikbaar.

Meer informatie
Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Jan Jaap Gorter van Koninklijke Sjouke Dijkstra b.v., telefoon 06-1296 4288.

Wil je geen nieuws missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Reacties (1)

 1. P.C.J.Muijzert

  20 januari 2020, 12:26

  Kunnen jullie mij een tekening copy toekomstige Esparanto fietstunnel hetgeen er nu ligt digitaal kunnen toesturen en daarop ook de dig plaats van de buispalen van de noodweg zodat te zien is waarom er aan de fietstunnel niets gebeurd.
  Gaarne digitaal toesturen. Dan kan ik dit aan de politiek uitleggen.
  afwachtend Pieter C.J.Muijzert
  Verberg de reacties

Reageren